Oplev dette års flow! summit sammen med nogle af de mest berømte eksperter inden for spiritualitet, personlig vækst og lykke.

Dr Joe Dispenza

Dr Joe Dispenza er en af de mest succesfulde foredragsholdere i de senere år. Han er kendt for sin evne til at formidle videnskabelige begreber til ikke-eksperter på en livlig, beskrivende og underholdende måde. På seminarer og kurser over hele verden formidler han sin dybe viden om de tætte relationer mellem hjernekemi, neurofysiologi og biologi og deres betydning for vores helbred.

Gregg Braden

Gregg Braden er en geovidenskabsmand og forfatter, der har gjort problemløsning til sin forretning. Mens han oprindeligt støttede virksomheder i krisesituationer, arbejder han nu med mennesker om den nye menneskelige historie. Hans multidisciplinære baggrund gør ham i stand til at følge med i de mange nye videnskabelige gennembrud. I 2003 opdagede han intelligent information i det menneskelige genom. Hans bøger er oversat til over 40 sprog, og han er en af de mest indflydelsesrige personer inden for det spirituelle område.

Bruce Lipton

Stamcellebiolog og bestsellerforfatter Bruce Lipton brugte mange år på at forske i cellebiologi og kvantefysik og opdagede, at vores liv ikke kun styres af gener. Disciplinen epigenetik ændrede ikke kun Dr. Liptons karriere, men også hans privatliv. Videnskaben hjalp Dr. Lipton til at erkende, at der findes en udødelig ånd, og han var ikke kun i stand til at forbedre sit fysiske og mentale velbefindende, men også tage sit åndelige liv til et nyt niveau. Han taler til både professionelle og ikke-professionelle tilhørere og opfordrer sine tilhængere til at forbedre deres velbefindende på et holistisk niveau.

Michael Singer

Bestsellerforfatteren Michael A. Singer arbejdede faktisk på sin ph.d. i økonomi, da han fik en åbenbaring i 1971. Han tog derefter på et retreat og fokuserede på yoga og meditation. Senere grundlagde han Temple of the Universe, et meditations- og yogacenter, som stadig er vigtigt i dag, hvor folk fra alle religioner mødes for at finde indre fred. De vigtigste mål for hans arbejde er sundhed, uddannelse og miljøbeskyttelse.

Bradley Nelson

Bradley Nelson voksede op på landet i Montana og oplevede energiens kraft som barn, da han blev helbredt for to livstruende sygdomme. Han begyndte at studere programmering, men efter at have bedt Gud om et tegn for sin fremtid, viste en åbenbaring ham vejen, og han besluttede at studere kiropraktik for at forstå kroppens selvhelbredende system. Derfra udviklede han et system til at identificere og frigøre fastlåste følelser. Han har udviklet træningsprogrammer og skrevet bøger om sine resultater.

Deepak Chopra

Deepak Chopra kombinerer Vestens viden med Østens visdom som ingen anden. Som succesfuld læge fandt han ud af, at vestlig medicin manglede sjæl. Han har skrevet over 80 bøger, som er blevet oversat til 35 sprog og solgt i 20 millioner eksemplarer. Time Magazine udnævnte Chopra til en af de 100 Enestående hjerner i det 20. århundrede. Du kan opleve ham regelmæssigt i hans tyske online meditationskurser.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle er født i Tyskland, uddannet i London og bor nu i Canada. Han er blevet en af verdens mest kendte spirituelle lærere og forfattere ved at lægge vægt på nuet frem for fortiden og fremtiden. Med nuets kraft kan vi komme tættere på os selv og slippe frygten. Han deler ikke kun sin viden i sine bøger og foredrag, men også i videoer.

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo var allerede midt i tyverne og forskede i energimedicin på San Francisco State University, da han endelig indså, at svarene på hans spørgsmål ikke kunne findes under mikroskopet, men kun ude i verden. Han skiftede sin laboratoriekittel ud med vandrestøvler og tog til Amazonas for at lære af shamanerne og medicinfolkene der, hvordan man heler følelsesmæssige sår. På den måde blev han i stand til at vende sin egen smerte, sorg og skam til en kilde til styrke og medfølelse. I dag viser han andre, via sine seminarer og bestsellerbøger, hvordan vi kan helbrede og transformere os selv.

Anita Moorjani

Anita Moorjani havde kræft og var døende. Men da hun mistede bevidstheden, befandt hun sig pludselig i et rum fyldt med lys og ekstase. Hun vendte tilbage til livet, og efterfølgende blev hendes kræft til alle lægers overraskelse fuldstændig helbredt. Denne oplevelse ændrede hendes liv, og hun ønsker at videregive, hvad hun har lært.

Andreas Goldemann

Som intuitiv kan Andreas Goldemann opfatte disharmoni og ubalancer på et fysisk og følelsesmæssigt plan. I sit arbejde gennem mere end 25 år har han brugt stemme, sang, bevægelse og refleksion til at igangsætte dybe forandringer hos sine klienter. Ud over personlige sessioner, foredrag og workshops kan hans arbejde også opleves via video, så han er afhængig af webinarer og onlinekurser for at gøre det muligt for endnu flere deltagere at få et kraftfuldt selv.

Dr. Gabor Maté

Dr. Gábor Máté, en produktiv foredragsholder og bestsellerforfatter, er bredt anerkendt for sit arbejde inden for afhængighed, traumer og barndomsudvikling. I stedet for at tilbyde øjeblikkelige løsninger på disse komplekse problemer væver Dr. Máté videnskabelig forskning, casehistorier og sine egne indsigter og erfaringer sammen til et omfattende perspektiv, der oplyser og opmuntrer folk til at hjælpe sig selv og dem omkring dem med at helbrede. I dag rejser han verden rundt og taler om traumer og inviterer alle til helbredelse og til større medfølelse med os selv og hinanden.

Den ungarsk-canadiske bestsellerforfatter har til dato udgivet fire bøger, som er blevet oversat til mere end 30 sprog.

Lee Holden

I mere end 35 år har Lee Holden fundet, at Qi Gong er den ideelle metode, ikke kun til at komme i bedre fysisk form eller blive sundere, men også til at frigøre sindet fra stress og spændinger. Han deler kunsten i denne bevægelsesmeditation på dvd, tv og online workshops. På den måde hjælper han sine elever med at overvinde sygdomme og skader, bremse aldringsprocessen, maksimere deres energi og få det bedre end nogensinde.

Howard Martin

Howard Martin er forfatter, foredragsholder og administrerende direktør for HeartMath. Siden han grundlagde virksomheden i 1991, har han rejst verden rundt for at udbrede kendskabet til HeartMaths arbejde og undervise i metoden. Han er overbevist om, at vores hjerte er nøglen til opfyldelse. Gennem dets intelligens kan vi ændre vores opfattelse og kontrollere strømmen af vores følelser. Howard Martin optræder jævnligt i tv og radio, men deler også ud af sin indsigt via webinarer og på konferencer.

Louise Hay

Forfatter, foredragsholder og healer Louise Hay var en af pionererne inden for selvhjælpsbevægelsen og erkendte sammenhængen mellem krop og sind før mange andre. Hun udstrålede livsglæde og positiv energi og var i stand til at hjælpe så mange mennesker med at opnå det, de ønskede i livet. Efter en tumultarisk barndom, en traumatisk ungdom og en begivenhedsrig modelkarriere i New York kunne hun endelig finde helbredelse efter sin skilsmisse og dele sine metoder med kærlighed og støtte. Louise døde i 2017 i en alder af 90 år.

Scott Schwenk

Meditationslæreren Scott Schwenk tilbragte flere år af sit liv i et hinduistisk kloster og blev der introduceret til tantrismen. Derefter fortsatte han med at uddanne sig for at blive den mastermind, han er i dag. Hans mål er at hjælpe søgende mennesker med at udforske deres dybeste indre og leve et liv i tillid. I sit arbejde bruger Scott kerneprincipperne, at vågne op, at vokse op, at rydde op og at dukke op.

Michael Beckwith

Michael Bernard Beckwith er grundlægger og åndelig leder af Agape International Spiritual Center i Beverly Hills, Californien, og en internationalt anerkendt bestsellerforfatter. Hans spirituelle teknikker har til formål at gøre deltagerne på hans kurser, lytterne til hans podcasts eller brugerne af hans app til ledere, der overbeviser i livet. Agape Center støtter også hjemløse, børn og miljøbeskyttelse.

Petra Brzovic

Petra Brzović er yogalærer og intuitiv terapeut, som bl.a. bruger hypnoterapi og regression til at hjælpe sine klienter med at håndtere traumer. Derudover bruger hun ekstraordinære, holistiske metoder til at lindre eller helbrede kroniske sygdomme og infertilitet. Hun er fuldt certificeret og afholder workshops og seminarer over hele verden, hvor hun også uddanner andre healere og terapeuter. Petras store passion er at arbejde med sjæle og deres liv mellem liv.

Ken Honda

Ken Honda er Japans mest kendte og indflydelsesrige finansekspert. Hans bøger er solgt i over otte millioner eksemplarer verden over. Efter at have interviewet over 12.000 japanske selvskabte millionærer, opdagede han et fællestræk. Opbygning af velstand handlede mindre om finansiel IQ (dvs. klassiske finans- og investeringsstrategier) og mere om finansiel EQ (vores følelsesmæssige intelligens med hensyn til penge).

Anabella Rerup

Anabella er en fremtrædende figur indenfor den danske spirituelle verden, kendt for sin dybdegående podcast ‘Det Spirituelle Kompas’. Med sine månedlige episoder ‘Spirituelle Tanker for måneden’, inspirerer hun lyttere til spirituel vækst og refleksion over livets store spørgsmål. Som uddannelsesleder for både Earth Healer og Clairvoyance uddannelsen Next Level, bringer Anabella sine 16 års erfaring som lærer i spil, vejlende studerende gennem deres spirituelle rejse med hands-on workshops og kurser, der regelmæssigt modtager roser på Trustpilot.

Anja Vintov

Flowspecialist, forfatter, co-founder af Bravehouse og står bag Flowspecialist Uddannelsen™, som hun startede i 2014-. Hun er forfatter til bøgerne om hverdagsmod, hverdagsfrygt og hverdagsflow. Flyt dig lidt-små skridt til store forandringer (Gads forlag 2012). Forstå din frygt, få mere ud af livet (Gads forlag 2023). Anja har de sidste 23 år drevet egne virksomheder, coachet, undervist og guidet over 10.000 personer gennem private og professionelle livsforandringer. Hun holder oplæg, rådgiver virksomheder om forskellen på den frygtbevidste og frygtstyrede kultur, underviser i hverdagsmod og frygten bag stress, skriver artikler om frygt, mod og flow i hverdagskontekst og er hovedunderviser på Flowspecialist Uddannelsen™

Cammilla Hansen

Cammilla elsker at hjælpe mennesker med at få et bedre liv med ADHD og helt eller delvist komme af med deres udfordringer. Hun er uddannet inde for Funktion Medicin i USA, laboratorie test og avancerede behandlingsplaner samt bioresonans. Ud over det har sundhed været hendes største passion i over 20 år, og hun har et hav af kurser inden for kost, organbalance og kosttilskud. Cammilla har hjulpet hundredevis af kunder med at komme af med deres ADHD udfordringer, maveproblemer, energiproblemer, humørsvingninger, angst, depression, vægttab, diabetes og insulin resistent, kræft og meget mere.

Flora Tara Melchiorsen

Det vigtigste for mig er, at være ægte.
Det gælder min tilgang til faglighed og professionalisme – at du kan være sikker på, at det, jeg underviser i, er gennemarbejdet, evidensbaseret og 100% fagligt i orden. Og det gælder mig selv. At du ikke oplever et forstillet ‘SoMe-billede’ af mig og et andet i virkeligheden. At jeg er menneske – på godt og knap så godt – som dig. Og at jeg i den helt almindelige og genkendelige menneskelighed kan vise dig, at livet godt kan være let, dejligt og smukt. At det ikke er uopnåeligt. Mit speciale er traumebevidsthed gennem dybere indsigt i krop, hjerne og hjerte og ikke mindst nervesystems regulering. Jeg har uddannet og arbejdet med terapi, mindfulness og Compassion i mere end 20 år.
Kører både fysiske uddannelser, stress forløb og masser af online muligheder.

Gitte Winter Graugaard

Gitte er bestseller børnebogsforfatter. Hun skriver bøger med meditationer, som hjælper børn med at lære at mestre livet. Når hun skriver sine bøger, går hun gennem en kreativ proces, som i den grad handler om flow. Gitte er også Life Mastery Coach og er mentor for en række forfattere og iværksættere, som ønsker at finde deres næste skridt på vejen, skrive en bog, skabe en forretning eller skabe et produkt. Hun har identificeret en flowmodel, som bygger på de fire elementer. Hør med her, hvordan du kan bruge denne flowmodel i din egen kreative skaberkraft.

Henning Daverne

Henning har undervist i nogle af Danmarks største virksomheder og har hjulpet mere end 30.000 danskere i personlig udvikling meditation og mindfullness. Han har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstudøvere i Europa (TCMA). Henning betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation. Henning er forfatter til 7 bøger om personlig udvikling meditation og mindfulness. Herunder blandt andet bogen “12 minutter til succes”.

Henning Jensen

Henning er uddannet civilingeniør og Enterprise arkitekt med 28 års erfaring indenfor IT og forretningsudvikling. Som ingeniør, er han trænet i at se tingene fra forskellige synsvinkler,  og han har altid haft lyst til at undersøge og forstå sammenhænge. Med mange års erfaring i formidling af sammenhænge og komplekse teknologier til både tekniske og ikke-tekniske kolleger og kunder i store og små organisationer, evner Henning at beskrive, i et let forståeligt sprog, hvordan forbindelsen mellem den fysiske og ikke-fysiske verden kan forklares ved hjælp af kvantefysikken. Fænomener, som normalt anses for værende overnaturlige, kan logisk forklares videnskabeligt.

Kirsten Stendevad

Kirsten Stendevad er trendsættende forfatter, erfaren foredragsholder og visionær lederudvikler. Hun har mere end 20 års erfaring i at fremkalde og raffinere det unikke, evolutionære bidrag i mennesker med leder-DNA.  Kirsten har været pioner indenfor en række områder, herunder forbindelsen mellem indre og ydre iværksættervækst og balancen mellem sund maskulin og feminin energi. Sidstnævnte er uddybet i Gyldendal Business bogen “Fremtiden er Feminin – 7 Spilleregler i det 21. århundredes Lederskab”. I forbindelse med sin 7 åriges søns død i 2012 erfarede hun muligheden for gøre krise til kvantespring og har siden hjulpet andre med ditto. Idag holder hun skræddersyede lederudviklingsforløb, hvor opgradering af bevidsthed om forholdet mellem ego og sjæl er et hovedtema.

Lars Fomsgaard

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig og uafhængig hjerneforsker, hypnotisør, mentaltræner, coach, forfatter og foredragsholder. Lars har udgivet flere bøger, bl.a. bestselleren: ”Lær at styre dine tanker og følelser”, og holdt live-foredrag for mere end 12.000 personer de sidste par år. Lars har siden 1977 praktiseret amygdala-terapi, en teknik der bruges til at styre tanker og følelser.

Martin Bonde Mogensen

Founder af B:A:M kropsterapi og B:A:M træning. Ejer af klinikken Kropsinstituttet i hjertet af København. Martin har udført mere end 30.000 behandlinger siden 1997, har faciliteret mere end 100 retreats i ind og udland og skrevet 8 bøger om emnet sundhed i forhold til mindset, kost og forståelse for at anskue kroppen som en helhed.

Mie Moltke

Mie arbejder i dag primært med personlig udvikling hvor hun guider, støtter og underviser hundredvis af kvinder gennem kontakten til krop, sind og sjæl – og her hjælper til forandring gennem bevægelse, energiarbejde, meditationer og musik.
Bevægelse er et element, som altid har været – og vil altid være del af hende. Her ligger også den store forskel fra mange andre veje – kroppen i bevægelse er en fantastisk vej ind til glæde, mening og transformation.

Nicolaj Moltke Leth

I sin søgen har Nicolai gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Fra sin tid i Jægerkorpset, har han gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer Eco-Challenge og Raid Gauloises. Igennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser, voksede drømmen om at gøre en forskel for andre end sig selv og skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig. Passionen blev til virkelighed, da Nicolai Moltke-Leth i 1996 etablerede sin egen virksomhed og bla. udgav bestselleren ”Jo, du kan”, der har solgt over 50.000 eksemplarer og senere bestselleren “Et glimt af sjælen”. Nicolai har en kandidatgrad i Sociologi og en master i Positiv Psykologi.

Sussanne Wexø

Indehaver af Life Mastery Academy. I snart 20 år har Sussanne fungeret professionelt som Terapeut, Coach, Forfatter og NLP Master med speciale i indre velvære og dybtgående visualiseringer. Hun er måske bedst kendt for mindfulness og meditation og fra hendes radioprogrammer om sindet, psyken og sjælen på det daværende Radio24syv. Yderligere er Sussanne kvinden bag det innovative uddannelseskoncept LIFE MASTERY, som tilbyder uddannelser indenfor Master Coaching, Mindfulness, Terapi og Spirituel Mentoring. Her har hun igennem 12 år trænet og uddannet elever i sine unikke metoder.

Stig Severinsen

Stig Severinsen har en Master i biologi og en Ph.D. i medicin. Hans aller første leg med at holde vejret skete på bunden af forældrenes pool. Leg blev til passion, og i lever Stig af at holde vejret (og undervise andre i det samme). Han har flere verdensrekorder, Guinnes World rekorder og er Discovery Channels Ultimate Superhuman. Han har skrevet bestselleren “Breatheology – The Art Of Conscious Breathing”. Stig nyder godt af et, velfortjent, ry som international ekspert med stor viden om vejrtrækningens vigtighed for helbred og vitalitet.

Umahro Cadogan

Umahro er nok Danmarks mest populære sundheds- og ernæringsekspert. Han er bestsellerforfatter til “Fra syg til rask”, “Fra usund til sund” og “Fra sund til personlig toppræstation”, hele “Køkkenrevolution”-serien og flere bøger derudover.. Han har haft klinik i 24 år og afholdt 13.000+ personlige konsultationer. Derudover er han kendt fra TV2, som vært på programmet ‘Kan man spise sig rask?’. Han sidder med i flere internationale forskningsgrupper og har uddannet tæt på 200 sundhedsrådgivere. Umahro er en særdeles populær foredragsholder og underviser i ind- og udland.

Gitte Lindgaard

Gitte er på en spektakulær rejse med Wim Hof Organisationen. Nærmest inden blækket på Gittes certificering var tørt blev hun inviteret med som underviser på den første rejse med Wim Hof selv. På det tidspunkt var det 10-15 instruktører, der blev udvalgt ud af hundredvis af ansøgninger. Siden er det gået stærkt og Gitte er nu underviser og supervisor for andre instruktører på Wims rejser. Det er kun en håndfuld instruktører på verdensplan, der bliver håndplukket til denne rolle. Derudover underviser Gitte også på Wim Hof Academiet, hvor nye instruktører bliver uddannet. Gitte producerer ligeledes undervisningsmateriale til andre WHM instruktører.

Kim Boye

Kim Boye er far til 3 drenge og gift med Pernille Aalund. Han er tidligere professionel fodboldspiller. Uddannet pædagog med følelsesmæssig intelligens som speciale. Han har arbejdet som terapeut med unge udsatte i 15 år. Mentalinspirator for top idrætsudøvere i 8 år. I dag rådgiver/inspirator han for top erhvervsfolk/ politikkere/sportfolk. Kim er foredragsholder, forfatter og filosof.

Lotte Paarup

Lotte Paarup giver dig et lille indblik i hendes tilgang til dit basale grundåndedræt, dit 3D åndedræt, som er basen for at du kan bruge åndedrættet til noget som helst. Du får et kig ind i den biomekaniske tilgang til din vejrtrækning, og hvordan du selv kan arbejde med det. Og hun giver dig mulighed for at mærke dette rytmiske åndedræt som ankeret 24/7 i din krop – og som et redskab i dit liv. Lotte Paarup er gennem de sidste 15 år inkarneret åndedrætsnørd, åndedrætsterapeut, fysioterapeut, ophavskvinde til Åndedrætsterapeutuddannelsen, samt indehaver af åndedrættet.nu

Pernille Aalund

Tidligere tv-vært på landsdækkende tv: TV2 ‘Vis mig dit køleskab’ og talkshows på TV3 og TV4: ‘Mænd uden adgang’, ‘Pernilles univers’ og ‘Qtv’ m.fl.
Udviklede i 2000 den videobaserede webtjeneste oestrogen.dk med tilhørende e-handel og klub. Stiftede magasinet Q i 2003, hvor hun var chefredaktør.
I 2006 blev hun også chefredaktør for ugebladet Kig Ind.
Fra 2007 til 2015 medlem af ledelsen i Aller Media, først som magasindirektør og senere som innovationsdirektør.
Forfatter til flere bøger, senest ‘Kærlighedsdagbogen’.
Har etableret uddannelsen: ‘Den spirituelle iværksætter’ og fællesskabet: ‘Klub Kærlighed’. Er gift med Kim Boye og bor i Hundested.
Mor til tre børn på henholdsvis 23, 38 og 40 år. Bedstemor til syv.

Bettinna Delfs

Ønsker du også at udsætte aldringstegn gennem en sundere livsstil – men mangler du inspiration og konkrete værktøjer for at komme videre? Mit navn er Bettinna Delfs, og jeg driver Alkaline Living. Gennem kurser, forløb, foredrag og bøger hjælper jeg kvinder på 40 år+ med at få energien og livsmodet tilbage. Målet er at bringe dig videre – gladere, sundere og klogere.

David Bonde

David har arbejdet som fysioterapeut i 22 år. Han har på Københavns Kommunes Rygcenter arbejdet med de mest komplicerede ryg-problematikker. Han har rejst med professionelle sportsudøvere, hjulpet med store og små smerteproblematikker i almen praksis og varetaget fysioterapien for de indsatte i Københavns Fængsler.

Med udgangspunkt i den moderne smertevidenskab, hans egne manuelle behandlingsteknikker og de mange år i faget, har David fået en unik forståelse af, hvad der skal til for at blive sine smerter kvit. Den erfaring og viden bruger han aktuelt i sin klinik i Værløse, hvor han hjælper med behandling og håndtering af akutte og længerevarende smerterproblematikker. 

Mads Bo

Oprindelig er Mads Bo uddannet automekaniker. Det var tilbage i 1999, hvor han levede det ‘almindelige liv’. Han arbejdede fra 8-16 og havde det egentligt ‘ok’. Mads Bo var gennemsnitlig syg hver anden mandag og døjede med eksem, allergi, træthed og uren hud. Stille og roligt begyndte han at gennemskue de mange ligheder, der er mellem biler og mennesker, mad og brændstof. Denne indsigt bevirkede, at han sagde sin job op til fordel for at dykke dybere ned i denne fascinerende sammenhæng.

Med missionen om at sprede det saftige budskab og derved gøre Danmark til en af verdens førende juicenationer, har Mads Bo siden 2004 haft fornøjelsen af at inspirere tusindvis af mennesker til at leve et mere energifyldt liv. Han har holdt et utal af foredrag og workshops på skoler, universiteter, virksomheder, kvindegrupper, helsekostforretninger samt sports- og løbeklubber over hele Danmark.

 

Sofia Manning

Som 24-årig havde jeg en drøm. En drøm om at finde et meningsfuldt erhverv. En karriere, der kunne inspirere mig og gøre en forskel for andre end mig selv. Jeg søgte lykken i USA og her stødte jeg på coaching, der dengang var helt nyt. Det blev svaret på det, jeg søgte og lige siden har jeg brugt mit professionelle liv på at udbrede og udvikle coaching. Coaching blev ret hurtigt stort og jeg startede vores første Coachinguddannelse, som siden er blevet til mange flere. Nu er det blevet til en veletableret og velrenommeret virksomhed, hvor Coachuddannelsen er et af mange tilbud, der alle har det til fælles, at de giver mennesker indsigt i sig selv og andre og ansporer til at folde sig selv, sine drømme og ambitioner ud i livet.

Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth er opvokset i et dysfunktionelt hjem på Lolland med vold og overgreb, og blev anbragt på flere institutioner i løbet af sin opvækst. I modsætning til sine brødre lykkedes det Lisbeth at bryde med den sociale arv og blive mønsterbryder. Hun er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og gjorde karriere i it-branchen, herunder adm. dir. i Specialisterne, bestyrelsesformand i Overførstergaarden, bestyrelsesmedlem i IT Universitetet, bestyrelsesmedlem i Fonden for Socialt Ansvar, formand for tænketanken Social Innovations Forum og stifter af Børnenes IT-fond. I 2010 blev Lisbeth udnævnt som formand for Børnerådet af socialminister Karen Ellemann. Hun er blevet landskendt for sine bøger, tv-programmer og foredrag om livsmestring.

Katja Kunimori

Katja er yogalærer med en stor viden og et dejligt nørdet gen. Hendes nysgerrighed har bragt hende vidt omkring; hun var med til at starte den grønne skønhedsbølge i 90’erne, blive klogere på sindet i hendes år som mastercoach og de senest 10 år er det yoga, bindevæv og vejrtrækning der har fået hendes fokus. Alt sammen en brugbar kombination der handler om at fremme indre bæredygtighed.

Katja lægger stor vægt på, at der ikke findes en facitliste når det kommer til kroppen. Alle kroppe er helt rigtige som de er, og når vi arbejder med kroppen ud fra dette syn, så kan der ske kropslig magi.

Lars Mygind

Lars underviser i sammenhængen mellem krop og sind, og hvordan du kan forløse fysisk og følelsesmæssigt ubehag med Terapeutisk Tapping.
Han er selvstændig terapeut, foredragsholder, forfatter og underviser siden 2000. Specialist i traumeforløsning og psykosomatik med mere end 3.000 studerende og 10.000 klienter. Reg Psykoterapeut www.FaDP.dk
Grundlægger og Senior underviser – www.METAsundhed.org og Dansk forening for EFT, Tankefeltterapi og Tapping www.DETT.dk
Grundlægger af Institut for Psykosomatik og følelsesforløsning www.ifpf.dk Medforfatter til bøgerne ”Din Bevidste Krop” og ”Tankefeltterapi & EFT”

Kisser Paludan

Kisser Paludan er spirituel psykolog og forfatter og en af Danmarks mest anerkendte eksperter. Kisser kombinerer sin psykologiske uddannelse med det spirituelle. A course in Miracles og Enneagrammet er nogle af de vigtigste hjørnesten i hendes arbejde.
Kisser Paludan har udgivet 4 bøger; Parforhold med børn, Elsk den du er, Mod til at være dig og Bevidst forældreskab som en vej til indre transformation. I det populære danske tv-program Godmorgen Danmark har hun været fast ekspert og klummeskribent i forskellige magasiner og aviser. 

Laura Heart

Begiv dig ud på en sjælelig odyssé med Laura Heart, en lysende ånd, der guider mennesker til at dykke ned i deres væsens dybder. Med over 17 år dedikeret til at opløse smerte og lidelse udfolder Lauras rejse sig som et vidnesbyrd om den transformerende kraft i kærlighed og selvmedfølelse. Hun har forvandlet sin krop til et helligt fristed, sin sjæl til den levende essens i sit væsen og sit sind til et levende tæppe af eksistens. Lauras vej begyndte i Bukarest, Rumænien, og førte hende gennem Europas fortryllende byer, før hun fandt trøst i Inkaernes hellige dal i Peru. Hun var tidligere matematiker og økonom, men gennemgik et dybtgående skift i retning af holistisk velvære og prioriterede sit personlige velbefindende frem for intellektuelle sysler.

Mads Tömörkènyi

Mads Tömörkènyi er en københavnsk forsker med speciale i biomekanik, lang levetid og antropologi. Med en baggrund i anatomi, fysiologi og sportsvidenskab og mange års erfaring med at træne topatleter verden over erkendte Mads den uholdbare og skadelige karakter af de metoder, der bruges til at træne eliteatleter, hvilket afspejlede bredere problemer inden for global sundhedsuddannelse.

Drevet af frustration begav Mads sig ud på en ny forskningsrejse, hvor han kombinerede sin praktiske erfaring med atleter for at forstå, hvorfor sundhedsproblemer ofte stagnerer eller forværres i stedet for at forbedres. Han integrerede neurovidenskab, ernæringsvidenskab, gammel medicin, åndedrætsmekanik og forskellige terapier for at udvikle funktionelle og langvarige løsninger i stedet for midlertidige løsninger.

Paul Luftenegger

Rev. Dr. Paul Luftenegger er en international multi-prisvindende bevidst singer/songwriter/komponist med 8 albums, der hjælper med at helbrede verden. Paul er tværreligiøs præst og certificeret Louise Hay Heal Your Life®-lærer. Paul inspirerer og fremmer altid global kærlighed og venlighed indefra ved at støtte det hellige hjerte og den evige hellige sjæl med kilden. Pauls fokus er at dyrke og pleje selvværd og selvkærlighed hos lytteren. Paul er førende inden for sin nye musikgenre, som han kalder “Conscious Healing Music”, der giver lytterens hjerte og sjæl mulighed for at trives med guddommelige, helbredende kærlighedsfrekvenser. Paul har arbejdet med FN’s hovedkvarter i New York City for at støtte den internationale yogadag, den internationale kvindedag og den internationale fredsdag. Pauls sang “Diamond Light” vandt “Honourable Mention Award” fra USA’s internationale sangskriverkonkurrence i 2013, og albummet af samme navn fik Top 10-prisen i London af London Free Press. Pauls 8. album “SPHERES OF LOVE” er hans nye værk, der har modtaget utrolig taknemmelighed og begejstrede anmeldelser fra hele verden fra tankeledere og spirituelle samfund for hans bidrag til en mere fredelig verden.

Tilmeld dig gratis nu!